PROCHAIN RDV en 2022 – 10 et 11 décembre 2022

32ème MARCHE ARTISANAL DE NOËL

 

 

Dit jaar biedt het Kunstambachtencentrum “La Spirale” voor de 32e keer zijn ambachtelijke kerstmarkt aan op 10 en 11 december.
Ook dit jaar zullen 60 getalenteerde kunstenaars en ambachtslui uit het hele land het publiek verbazen met hun talrijke creaties. Zij maken van onze kerstmarkt de meest authentieke kerstmarkt van de provincie Namen, en zelfs van Wallonië.
Zoals altijd onderscheidt deze kerstmarkt zich van vele anderen door de kwaliteit van de aanwezige kunstenaars en ambachtslieden.
Elk jaar ontdekken bijna 3500 bezoekers onze ware nationale kunstenaars. Zij worden streng geselecteerd en verzekeren een creatie die 100% met de hand gemaakt is.
Zij hebben allemaal een passie voor kwalitatief werk en authenticiteit.
Al wandelend ontmoet het publiek talrijke keramisten (porselein, aardewerk, raku, steengoed,…), hout-, steen- en metaalbeeldhouwers, houtdraaiers, juwelen- en speelgoedontwerpers… alsook creaties gemaakt uit vogelveren, munten… zonder onze wevers, hoedenmakers, beeldhouwers of emailleerders te vergeten.
Bovendien zullen velen van hen hun knowhow ter plaatse met u delen door demonstraties te geven voor het publiek.
Deze kerstmarkt van ambachtslieden vindt plaats op de magische site van het Kunstambachtencentrum.
De exposanten zijn zowel aanwezig in de grote tentoonstellingsruimtes op de begane grond als op de eerste verdieping. Ook worden er voor de gelegenheid grote tenten opgesteld. In totaal valt er meer dan 1400 m2 te ontdekken.
Alle zalen en tenten zijn verwarmd en toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (er is ook een lift voorzien).
De kerstmarkt van La Spirale bezoeken, is de unieke gelegenheid om kennis te maken met deze gepassioneerde mannen en vrouwen die alledaagse voorwerpen omtoveren tot meesterwerken.
Deze uitzonderlijke markt is, dankzij de kwaliteit van de creaties, een must voor alle liefhebbers van kunst en ambacht.
De kersmarkt van NATOYE is de absolute garantie om uitsluitend kwaliteitshandwerk te vinden dat volledig door de exposanten is vervaardigd, en dat in een schitterende feestelijke sfeer. Een must voor uw eindejaarsgeschenken.
Opening
Zaterdag 10 december van 11.00 tot 20.00 uur (avondeditie) en zondag 11 december van 10.00 tot 19.00 uur
Toegangsprijs
3 euro/volwassene

Infos : 083/690.790 – contact@laspirale.be